24 days of EvoChristmas

După o sesiune de brainstorming, am venit cu ideea de a retrăi perioada Crăciunului anterior prin intermediul unei serii de postări zilnice pe contul de Instagram al echipei intitulata "EvoChristmas".

Așadar ne-am pus pe treabă și am realizat o grafică specifică fiecărei poze distribuite. Toate pozele care au fost postate au fost reprezentative echipei noastre. Fie că aceasta poză reprezintă o retrospectivă, o zi normală la sediu sau ziua de naștere a unui membru, am reușit să ducem până la final acest task .

În felul acesta am reușit să ne deschidem mai mult persoanelor din exterior și să le arătăm tuturor activitatea noastră zilnică. Într-o oarecare măsură aceasta a reprezentat o provocare pentru membrii echipei pentru că am fost puși la încercare în fiecare zi datorită faptului că trebuia să ne postăm zilnic activitatea.

Putem spune și că postarea zilnică a poveștilor ne-a ajutat să ne promovăm atât relația strânsă a echipei, cât și valorile FTC care au reușit să facă fiecare poză să iasă în evidență prin momentele speciale petrecute în cadrul acestei competiții.