Apariție revista „Animus” Noiembrie 2023

Deja a devenit ceva obișnuit ca echipa noastră să își facă resimțită prezența printre paginile revistei „Animus” a Colegiului Național „Mihai Viteazul”. Este un mod perfect de a promova robotica și tot ce înseamnă comunitatea First Tech Challenge, toate valorile pe care dorim să le transmitem unui număr cât mai mare de persoane și, bineînțeles, speranța că unii din cititorii articolului poate ni se vor alătura în viitor, pentru a extinde familia Evolution.

Articolul nostru s-a mulat pe un șablon pe care îl folosim în fiecare an: opinii de la recruții noștri. Chiar dacă la început poate părea ceva simplu, o astfel de abordare reușește să transmită într-o formă brută gândurile, sentimentele și experiențele trăite de niște persoane care până acum nu au mai avut ocazia să experimenteze apartenența la un astfel de club.

Așadar, sperăm că prin veridicitatea acestui articol am reușit să stârnim atât curiozitate, cât și apreciere din partea tuturor celor ce l-au citit. De asemenea, ne dorim ca acesta să fie un factor important în vederea alegerii unei posibile cariere, prin prezentarea realistă a acestui domeniu ce, pe zi ce trece, este din ce în ce mai căutat și mai relevant societății actuale.