Crăciun 2023

Luna decembrie reprezintă poate cea mai frumoasă perioadă a anului dintr-o multitudine de motive. Astfel, am avut șansa de a realiza destul de multe activități, fiecare din ele ridicându-ne moralul la maxim și făcându-ne să uităm pentru câteva momente de toate grijile și problemele de pe lume. În continuare, vă vom prezenta aceste momente neprețuite pe care le-am trăit în ultimele săptămâni.



1. Redecorarea sediului


În luna decembrie, ceva aproape magic se întâmplă. Spiritul Crăciunului are mereu un farmec aparte, care reușește să ne aducă mai aproape unii de alții. În aparență, am spune că spiritul Crăciunului începe să ne înconjoare odată cu apariția colindelor, a mirosului dulce de portocale, a zăpezii, a cadourilor neașteptate, a vinului fiert sau chiar a bucatelor atent alese. Așadar, sediul nostru avea nevoie de o redecorare binemeritată în spiritul Crăciunului și cum noi suntem adevărați iubitori ai acestei sărbători, deja am redecorat și împodobit locul în care ne desfășurăm activitatea zilnică, creând o atmosfera mai placută. Sperăm că vă place decorul nostru și, cine știe, poate vă și inspiră:)



2. 24 days of EvoChristmas - Part 2


Luând în considerare cât de plăcut a fost să realizăm anul trecut câte un story pe Instagram în fiecare zi anterioară Crăciunului, am decis să desfășurăm și acum această activitate, astfel fiind născută o tradiție. Toate pozele care au fost postate au fost reprezentative pentru echipa noastră. Fie că această poză are la bază o retrospectivă, o zi normală la sediu sau ziua de naștere a unui membru, am reușit să ducem la bun sfârșit această sarcină. În acest fel am reușit să ne deschidem către mai mulți oameni din exterior și să le arătăm toată activitatea noastră zilnică. Într-o oarecare măsură, aceasta a fost o provocare pentru membrii echipei, deoarece am fost puși la încercare în fiecare fapt că a trebuit să nu postăm activitatea zilnic.



3. Secret Santa


În pragul sărbătorii de iarnă, am decis să facem un Secret Santa. Ne-am folosit de o aplicație de pe telefon pentru a afla cui îi facem cadou, iar cu seriozitate și spiritul Crăciunului în suflet am ales cele mai potrivite daruri. Într-o atmosferă relaxantă, am organizat dezvăluirea cadourilor de Secret Santa. Sala a fost umplută cu pungi și cutii misterioase, fiecare era nerăbdător să vadă ce a primit. Râsete și exclamații au umplut încăperea pe măsură ce cadourile erau deschise. Un eveniment care se remarcă prin simplitate, dar care aduce bucurie!