Erasmus 2022

   Odata cu inceperea noului sezon au inceput si pregatirile pentru a primi cei patru elevi de nationalitate turca aflati in liceul nostru prin programul Erasmus+ in „casa” noastra. Timpul a trecut mai repede decat ne imaginam si astfel a venit ziua cea mare, ziua pentru care ne pregateam de mai mult de o luna. Timizi,dar curiosi au intrat in sediul nostru,unde ii asteptau mai multe surprize decat se asteptau.

   Am inceput facandu-le o scurta prezentare a robotului si a competitiei FTC si cu pasi marunti am ajuns in atelierul de mecanica, unde au testat aparatura noastra si au fost transpusi in rolul unui membru al echipei Evolution.

   Am fost surprinsi de curiozitatea,entuziasmul si interesul care puteau fi vazute cu usurinta in ochii lor,dar si in comportament,cerand informatii suplimentare si socializand cu noi pe diverse teme.

   Spre finalul vizitei,elevii au completat o noua pagina in GUEST BOOK UL nostru cu semnaturile lor,dar si cu mesaje de incurajare care ne-au induiosat si ne-au facut sa simtim ca orice efort depus in ultimele saptamani este nesemnificativ. De asemenea, am adaugat pe peretele sediului decorat cu pinioane facute handmad,o poza cu vizitatorii nostri care au fost incantati sa-si prinda singuri poza de pinion.

   A fost o experienta care ne-a ajutat sa intelegem culturile si obiceiurile unei tari europene,dar care ne-a oferit si clipe de neuitat. Speram ca vizitatorii nostri sa aiba o parere la fel de buna ca a noastra atunci cand se gandesc la aceasta zi!