Halloween 2023

Sărbătorile reprezintă mereu un prilej pentru a realiza cât mai multe activități pentru echipa noastră. Prin urmare, cu ocazia sezonului fantomelor, al strigoilor și al poveștilor de groază, anul acesta am realizat trei acțiuni cheie, cu care am scris încă odată istorie în povestea denumită „Evolution”.

1. Crearea unui ambient tematic
Îndată ce calendarele au indicat luna octombrie, am pornit colinda prin magazine pentru a achiziționa noi decorațiuni ce au venit în completarea celor deja deținute din anii anteriori. A fost o experiență plăcută și de abia am putut să ne hotărâm exact ce să alegem, întrucât variantele erau parcă inepuizabile. Ajunși înapoi la sediu, ne-am pus pe treabă și în câteva ore acesta s-a transormat dintr-un „altar” dedicat roboticii într-unul specific sărbătorii occidentale. Bineînțeles, pentru că nu putea lipsi, cireașa de pe tort a fost sculptarea unui dovleac în curtea liceului, simbolul poate cel mai cunoscut al Halloween-ului, terminând astfel faza de reamenajare și decorare.

2. Realizarea unui scurtmetraj
Una dintre cele mai longevive tradiții ale echipei noastre este realizarea unui scurtmetraj tematic de către boboci, pentru a le testa creativitatea și a-i acomoda unii cu ceilalți. Anul acesta, în ciuda faptului că este deja al treilea în care realizăm această activitate, a fost cel în care perioada de realizare a filmului a fost cea mai scurtă. Totuși, membrii noștri au dat dovadă de perseverență și au reușit să realizeze un produs cel puțin la fel de bun ca predecesorii săi, abordând un scenariu adaptat societății actuale și copilăriei pe care generațiile noastre au trăit-o. Au fost câteva zile intense de filmări, însă munca depusă a fost răsplătită de fericirea simțită în momentul în care ne-am adunat cu toții în sediu pentru a viziona scurtmetrajul. Dacă doriți să o faceți, vă invităm să accestați acest link.

3. Vizionarea unui film
Cu sediul decorat și tradiția scurtmetrajului continuată, tot ce mai rămânea de făcut era vizionarea unui film de groază. Așadar, ne-am adunat cu toții într-o zi de vineri pentru a petrece timp împreună realizând această activitate. Pentru a fi o surpriză pentru toți, mentorul nostru a ales filmul și l-a ținut secret până în ziua desemnată. Am râs, ne-am speriat la diferitele scenele tensionate și per total am avut parte de 2 ore de timp de calitate pentru noi. Activitățile de genul sunt cele care ne unesc și ne oferă coeziunea de grup necesară pentru a ne atinge obiectivele.