Team building la mare

După cum am menționat de nenumărate ori, echipa Evolution înseamnă pentru noi cel mai mult prietenie, timp de calitate petrecut alături de cei dragi, pasiune și dedicare. Evolution ne-a oferit tuturor amintiri despre care vorbim cu drag și nostalgie, ne-a oferit experiențe unice, inedite, care au ajutat în formarea fiecărui membru, dar și a unor relații inter-umane mai mult decât prețioase.

Cum fiecare membru păstrează în suflet experiențele trăite împreună, cu orice mică ocazie apărută planificăm distincte excursii, activități și joculețe, care să ne ajute să trecem peste zilele noastre proaste, când întâmpinăm probleme cu robotul sau când simțim nevoia unui grup de prieteni care să ne ofere încredere și sprijin necondiționat. Câteva dintre momentele noastre petrecute, care ne-au demonstrat că suntem mai mult decât coechipieri și care ne aduc un zâmbet pe buze de fiecare data când le depanăm, sunt jocurile interne dintre membri și excursia de la Constanța.

Jocurile de la sediu reprezintă pentru toți o pauză de la realitate, de la probleme și griji, dar și recompensa unei zile lungi petrecute la sediu muncind cu râvnă pentru a deveni cea mai bună versiune a noastră din toate punctele de vedere. Câteva dintre preferatele noastre sunt cele care implică jocuri de cărți. Adorăm când ne strângem toți într-un cerc în mijlocul sediului și râdem în timp ce lăsăm câte o carte jos.

Excursia de la Constanța a fost la cu totul alt nivel, dacă la jocurile cu cărți scăpam de griji pentru câteva minute, în această excursie am uitat ce înseamnă cuvântul „probleme” pentru o zi întreagă. Ne-am plimbat pe plajă, am vizitat Muzeul de Istorie Națională și Arheologie din Constanța, am surprins momentele importante în fotografii și cel mai important, ne-am distrat.

Cu toate că a reprezentat o evadare din cotidian, nu puteam uita de motivul pentru care eram împreună acolo, Evolution, echipa care nea oferit șansa de a ne împrieteni, astfel am lăsat numele echipei scris pe o panglică de pe un „gard al amintirilor” care deși nu iese în evidență, amprenta Evolution va fi prezentă pentru fiecare persoană care va trece pe Faleza Cazino. Panglica inscripționată care va dăinui în Constanța pentru mult timp de acum înainte reprezintă iubirea noastră eternă și necondiționată față de Evolution!